1. Stand Fabrikası Stand Tasarım Yarışmasına Hazır Mısınız?

1. Stand Fabrikası Stand Tasarım Yarışması, en işlevsel, en şık, en ekonomik ve en kullanışlı ürün teşhir standını tasarlamaya yönelik bir yarışmadır. Stand Fabrikası markasını yansıtan yenilikçi, modern, şık ve fonksiyonel tasarımlarını yansıtacak, kurum karakterini anlatacak biçimde tasarım yapılması öncelikli amaçtır. Bu amaç, Stand Fabrikası markasını uluslararası arenaya taşımak ve stand tasarımını uluslararası standartlarda gerçekleştirmeyi sağlayacaktır. Bu açıdan Stand Tasarım yarışması ile hem tasarımcıları hem de yetenekli kişilerle stand sektöründeki uzmanları yeni stand tasarımını belirleme sürecine dahil etmek amaçlanır.

Kimler Katılabilir?

Yarışma, seçici ve düzenleyici kurul üyeleri ve birinci derecedeki yakınları dışında tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına açıktır. Yaratıcılığına ve tasarım kabiliyetine güvenen herkes bu yarışmaya katılarak yeteneklerini gösterebilir.

Stand Fabrikası markasının kimliğini en iyi şekilde ifade edecek ve yansıtacak, markanın geçmişten günümüze gösterdiği gelişimi, markanın ilke, değer ve atılımlarını, geniş vizyonunu, şeffaf yapısını, müşteri odaklı anlayışını en doğru şekilde yansıtacak tasarımlar yarışmada ödül alacaktır. Kazanan yarışmacılar Stand Fabrikası Yönetim Kurulu tarafından belirlenecektir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular ve çalışmalar; Stand Fabrikasına ait sosyal medya hesapları üzerinden yapılacaktır. Başvurular 22 Ekim Pazartesi günü başlayıp 15 Kasım Perşembe günü tamamlanacaktır.

Yarışma Ödülleri Nelerdir?

1.Stand Fabrikası Stand Tasarım Yarışması için Birincilik Ödülü 1.500 ₺, İkincilik Ödülü 1.000 ₺ ve Üçüncülük Ödülü 500 ₺ değerindedir. Ödüle layık görülen stand tasarımlarının telif ve yayın hakları Stand Fabrikası’na  ait olacaktır. Stand Fabrikası bu çalışmalardan istediğini kullanabilecektir.

En Özgün Stand Tasarımı Sizinki Olabilir Mi?

Yeteneklerine güvenen tüm tasarımcıları bu yarışmayı bekliyoruz. Tüm tasarımlar Stand Fabrikası’nın sosyal medya hesaplarında paylaşılacak ve halk oyuna sunulacak. Yani, bu yarışmada yeteneğin çokluğu kadar çevrenin geniş olması da önemli. En çok takipçisi olan ve sosyal medyada en çok like alan tasarımlar kazanmaya en yakın tasarımlar olacak. Gelin, yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü gösterin. En şık ve işlevsel standı siz tasarlayın. Tasarım sektöründe adınız duyulsun ve para ödülünün sahibi siz olun!